fbpx

Scality Sluit Partnership met AXEZ

Follow us on social media and never miss an update
Tyna Callahan

Tyna Callahan

Sr. Director of Communications

AXEZ wordt wederverkoper van de Scality RING. Daarmee gaan we nieuwe clouddiensten lanceren voor klanten die behoefte hebben aan oplossingen voor Storage-as-a-Service mét de unieke RING-infrastructuur
UTRECHT, Nederland – Storage Expo – 4 November 2015

Scality, wereldwijd een absolute autoriteit op het gebied van softwarematige opslag, is een partnership aangegaan met AXEZ. De Nederlandse specialist op het gebied van databeschikbaarheid en tevens HP Platinum Converged Infrastructure-partner wordt wederverkoper van Scality. AXEZ gaat de Scality RING verkopen in een pay-per-use model. “Dat doen we in de vorm van een volledige on-premise implementatie, of als hybride oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan innovatieve en kosteneffectieve oplossingen om te voldoen aan hun opslagbehoefte,” zegt René van Dop, CEO van AXEZ. De Scality RING gaat de basis vormen van het nieuwe aanbod van AXEZ op het gebied van geautomatiseerde Storage-as-a-Service (StaaS).

AXEZ heeft voor Scality gekozen vanwege de technische robuustheid en het vermogen over de volle breedte storagegerelateerde uitdagingen aan te pakken zoals back-up, archivering, bestandssynchronisatie en -deling én hoge capaciteit. René van Dop: “HP is een van onze belangrijkste partners én HP is een van de belangrijkste OEM’s van Scality dus deze samenwerking is uiterst logisch. De Scality RING maakt dat we een nog grotere doelgroep kunnen voorzien van passende dataservices, variërend van backup-as-a-service tot en met gehoste opslagdiensten.”

Organisaties in alle sectoren worstelen met groeiende hoeveelheden data. RTO/RPO-tijden zijn korter geworden, back-ups voldoen niet meer aan de vereisten en de kosten van het implementeren van een nieuwe omgeving op basis van het traditionele model zijn onbetaalbaar geworden. Datamigratie is dé oplossing. Door de minst gebruikte data van de klant te verplaatsen naar de cloud en deze te archiveren, zorgt AXEZ ervoor dat de totale eigendomskosten (TCO) voortaan vooraf beter in te schatten zijn (door de uitgavenbenadering te wijzigen van CAPEX naar een hybride CAPEX/OPEX-model).

“De lokale aanwezigheid van Scality in Nederland, gekoppeld aan de technische ontwikkelcapaciteiten van het bedrijf en de bestaande relatie met HP, zorgen ervoor dat Scality een ideale partner voor ons is. We verheugen ons erop deze innovatieve technologie aan te bieden aan onze klanten en de RING een integraal onderdeel te maken van ons aanbod van clouddiensten,” aldus René van Dop.

Erwan Menard, President en COO van Scality: “Ik ben heel blij met de samenwerking. AXEZ heeft eenzelfde heldere focus als wij op de noodzaak van databeschikbaarheid. Het is een gevestigde naam in Nederland met een mooie klantenset. Alle bedrijfstakken, van de financiële en de juridische sector tot en met de gezondheidszorg, zullen dankzij AXEZ profiteren van de RING-technologie van Scality.”

De klantwens is de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Er is behoefte aan schaalbare opslagoplossingen waarmee flexibel invulling gegeven kan worden aan de groeiende tijdelijke opslagwens van ‘hot data’ alvorens deze te archiveren. Daarom zijn softwarematige oplossingen voor gegevensopslag voor de korte termijn voor veel organisaties cruciaal geworden. “De softwarematige opslagoplossing van Scality is uniek in zijn soort en past hierin optimaal,” verklaart René van Dop. “De kernbeginselen van het ontwerp maken het voor ons mogelijk snel en efficiënt maatoplossingen voor klanten op te zetten.” AXEZ is in staat de activiteit op locatie bij de klant real-time te monitoren om zo toe te zien op de benutting en het daadwerkelijke gebruik van de Scality RING. “Vervolgens is het mogelijk om, naar gelang de veranderende klantbehoefte, de capaciteit vrijwel real-time naar boven of naar beneden aan te passen.”

About AXEZ:

AXEZ (www.AXEZ.nl) is een specialist op het gebied van beschikbaarheid van data en is een gecertificeerd HP Platinum Converged Infrastructure-partner.
AXEZ is opgericht in 2009 en heeft haar hoofdkantoor in het Nederlandse Rijswijk. Het bedrijf heeft 37 mensen in dienst en adviseert, verkoopt en installeert HP-datacenters en Converged Infrastructure-oplossingen aan haar klanten.

About Scality

Scality builds a market leading software-defined file and object platform designed for on-premise, hybrid and multi-cloud environments.  We give customers the freedom and control necessary to compete in a data driven economy. Scality is recognized as a leader by Gartner and IDC. Follow us @scality and LinkedIn. Visit www.scality.com or subscribe to our company blog SOLVED.

News & events

Scality empowers Nightshift to secure storage of valuable media

Now they can concentrate on creating award-winning content

In the News

The redesigned and improved MetalK8s 2.X

Current Openings

Find the latest career opportunities

 

Get a Live Demo

Request a demonstration

 

SAN FRANCISCO, USA

149 New Montgomery Street, Suite 607
San Francisco, CA, 94105
Email: sales.us@scality.com
Telephone: +1 (650) 356-8500
Fax: +1 (650) 356-8501
Toll Free: +1 (855) 722-5489


PARIS, FRANCE

11 rue Tronchet
75008 Paris, France
Email: sales.eu@scality.com
Telephone: +33 1 78 09 82 70


WASHINGTON, D.C., USA

43777 Central Station Drive, Suite 410
Ashburn, VA 20147, USA
Email: sales.us@scality.com
Toll Free: +1 (855) 722-5489

TOKYO, JAPAN

Otemachi Bldg. 4F, 1-6-1, Otemachi
Chiyoda-ku Tokyo, 100-0004 Japan
Email: sales.japan@scality.com
Telephone: +81-3-4405-5400


LONDON, UNITED KINGDOM

Quadrant House, Floor 6
4 Thomas More Square
London, United Kingdom, E1W 1YW
Email: sales.uk@scality.com
Telephone: +44 20 3004 8181

Products

The most powerful data storage platform.

Protect, search and manage your data on any cloud.

RING

ON PREMISES, PRIVATE CLOUD STORAGE SOLUTION

ZENKO

DATA MANAGEMENT ACROSS
MULTIPLE CLOUDS

NAS ARCHIVER

TIER INACTIVE DATA FROM NAS TO SCALITY RING

Hardware Alliances

Delivering fully integrated solutions.

Learn More

Read about Scality data storage and management solutions.