+1 (650) 356-8500 info@scality.com

Home » Press Releases » Scality Sluit Partnership met AXEZ

Scality Sluit Partnership met AXEZ

Follow us on social media and never miss an update
Tyna Callahan

Tyna Callahan

Sr. Director of Communications

AXEZ wordt wederverkoper van de Scality RING. Daarmee gaan we nieuwe clouddiensten lanceren voor klanten die behoefte hebben aan oplossingen voor Storage-as-a-Service mét de unieke RING-infrastructuur
UTRECHT, Nederland – Storage Expo – 4 November 2015

Scality, wereldwijd een absolute autoriteit op het gebied van softwarematige opslag, is een partnership aangegaan met AXEZ. De Nederlandse specialist op het gebied van databeschikbaarheid en tevens HP Platinum Converged Infrastructure-partner wordt wederverkoper van Scality. AXEZ gaat de Scality RING verkopen in een pay-per-use model. “Dat doen we in de vorm van een volledige on-premise implementatie, of als hybride oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan innovatieve en kosteneffectieve oplossingen om te voldoen aan hun opslagbehoefte,” zegt René van Dop, CEO van AXEZ. De Scality RING gaat de basis vormen van het nieuwe aanbod van AXEZ op het gebied van geautomatiseerde Storage-as-a-Service (StaaS).

AXEZ heeft voor Scality gekozen vanwege de technische robuustheid en het vermogen over de volle breedte storagegerelateerde uitdagingen aan te pakken zoals back-up, archivering, bestandssynchronisatie en -deling én hoge capaciteit. René van Dop: “HP is een van onze belangrijkste partners én HP is een van de belangrijkste OEM’s van Scality dus deze samenwerking is uiterst logisch. De Scality RING maakt dat we een nog grotere doelgroep kunnen voorzien van passende dataservices, variërend van backup-as-a-service tot en met gehoste opslagdiensten.”

Organisaties in alle sectoren worstelen met groeiende hoeveelheden data. RTO/RPO-tijden zijn korter geworden, back-ups voldoen niet meer aan de vereisten en de kosten van het implementeren van een nieuwe omgeving op basis van het traditionele model zijn onbetaalbaar geworden. Datamigratie is dé oplossing. Door de minst gebruikte data van de klant te verplaatsen naar de cloud en deze te archiveren, zorgt AXEZ ervoor dat de totale eigendomskosten (TCO) voortaan vooraf beter in te schatten zijn (door de uitgavenbenadering te wijzigen van CAPEX naar een hybride CAPEX/OPEX-model).

“De lokale aanwezigheid van Scality in Nederland, gekoppeld aan de technische ontwikkelcapaciteiten van het bedrijf en de bestaande relatie met HP, zorgen ervoor dat Scality een ideale partner voor ons is. We verheugen ons erop deze innovatieve technologie aan te bieden aan onze klanten en de RING een integraal onderdeel te maken van ons aanbod van clouddiensten,” aldus René van Dop.

Erwan Menard, President en COO van Scality: “Ik ben heel blij met de samenwerking. AXEZ heeft eenzelfde heldere focus als wij op de noodzaak van databeschikbaarheid. Het is een gevestigde naam in Nederland met een mooie klantenset. Alle bedrijfstakken, van de financiële en de juridische sector tot en met de gezondheidszorg, zullen dankzij AXEZ profiteren van de RING-technologie van Scality.”

De klantwens is de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Er is behoefte aan schaalbare opslagoplossingen waarmee flexibel invulling gegeven kan worden aan de groeiende tijdelijke opslagwens van ‘hot data’ alvorens deze te archiveren. Daarom zijn softwarematige oplossingen voor gegevensopslag voor de korte termijn voor veel organisaties cruciaal geworden. “De softwarematige opslagoplossing van Scality is uniek in zijn soort en past hierin optimaal,” verklaart René van Dop. “De kernbeginselen van het ontwerp maken het voor ons mogelijk snel en efficiënt maatoplossingen voor klanten op te zetten.” AXEZ is in staat de activiteit op locatie bij de klant real-time te monitoren om zo toe te zien op de benutting en het daadwerkelijke gebruik van de Scality RING. “Vervolgens is het mogelijk om, naar gelang de veranderende klantbehoefte, de capaciteit vrijwel real-time naar boven of naar beneden aan te passen.”

About AXEZ:

AXEZ (www.AXEZ.nl) is een specialist op het gebied van beschikbaarheid van data en is een gecertificeerd HP Platinum Converged Infrastructure-partner.
AXEZ is opgericht in 2009 en heeft haar hoofdkantoor in het Nederlandse Rijswijk. Het bedrijf heeft 37 mensen in dienst en adviseert, verkoopt en installeert HP-datacenters en Converged Infrastructure-oplossingen aan haar klanten.

Archives

Past Releases

www.scality.com

Since 2009, Scality has been enabling people to derive maximum value from data by solving their cloud-scale data storage and management challenges with our award-winning RING and Zenko technologies. More than 500 million users rely on Scality RING and Zenko™ to store and manage hundreds of petabytes of data – more than one trillion data objects.

A recognized leader in distributed file and object storage, Scality offers solutions for today’s reality of hybrid and multi-cloud data management. RING turns commodity x86 servers into an unlimited storage pool for unstructured data, whether file or object; and the Zenko multi-cloud controller, available in open source and enterprise editions, provides a window into data, no matter where it lives, with orchestration, management and search functionality. Follow us on Twitter @scality and @zenko. Visit us at www.scality.com.

News & Events

NEWS

Introducing RING8 with XDM

Intelligent data storage and orchetration for large-scale hybrid cloud

BLOG

Bulletproof Storage

A perfect example of digital transformation

EVENTS

Events & Webinars

Meet with Scality

 

Get a Live Demo

Request a demonstration

 

SAN FRANCISCO, USA

555 California Street, Suite 3050
San Francisco, CA, 94104
Email: sales.us@scality.com
Telephone: +1 (650) 356-8500
Fax: +1 (650) 356-8501
Toll Free: +1 (855) 722-5489


PARIS, FRANCE

11 rue Tronchet
75008 Paris, France
Email: sales.eu@scality.com
Telephone: +33 1 78 09 82 70


WASHINGTON, D.C., USA

43777 Central Station Drive, Suite 410
Ashburn, VA 20147, USA
Email: sales.us@scality.com
Toll Free: +1 (855) 722-5489

BOSTON, USA

50 Milk Street, 16th Floor
Boston, MA 02109, USA
Email: sales.us@scality.com


TOKYO, JAPAN

Otemachi Bldg. 4F, 1-6-1, Otemachi
Chiyoda-ku Tokyo, 100-0004 Japan
Email: sales.japan@scality.com
Telephone: +81-3-4405-5400


LONDON, UNITED KINGDOM

20 St Dunstans Hill
London, United Kingdom, EC3R 8HL
Email: sales.eu@scality.com
Telephone: +44 203 795 2434

Share This